Trail & uteritt på Hvidagården!

Den 26 juni kl.14.00 anordnar vi en trailbana.. Vi hjälps åt att bygga upp banan och sen börjar vi med att Fruma får gå igenom banan för att visa hur man ska göra på de olika hindrena. Sen delas vi upp i två grupper och när man inte rider själv får man vara med och hjälpa till vid de olika hindrena.

Efter en kortare paus rider vi ut på en gemensam uteritt.

Max deltagare: 12

Instruktör: Therese Gliving
Pris: 200kr. I det ingår Trail lektion och uteritt.

Det kommer även finnas möjlighet att bygga hagar till Era hästar. Det kan eventuellt finnas häst att hyra.

Sista anmälningsdag: 22/6. Anmälan gäller först vid betalning. För anmälan eller info tgliving@hotmail.com


Hejsan och välkommen till ridläger och en mysig helg på Hvidagården!

Helgen den 10/8-11/8 kommer vi ha ett helg ridläger på Hvidagården. Vi börjar fredagen med en lektion var på förmiddagen och en på eftermiddagen. På kvällen avslutar vi med lite bad i vår bubbel pool och en gemensam grillning. Lördag efter frukost kommer vi rida en lektion.

Max deltagare: 8

Instruktör: Therese Gliving

Pris: 1000kr (blir vi fler än 4 deltagare blir priset 800kr). I det ingår lektioner och bad. Vi kommer ha en stor grilltunna så ni får ta med vad ni vill grilla. Det finns kylskåp att låna och det går bra att ta med tält/husvagn och det finns några platser inomhus.

Det kommer även finnas möjlighet att bygga hagar till Era hästar om ni kommer utifrån. Det kan eventuellt finnas häst att hyra.

Hur ni vill lägga upp lektionerna får ni gärna komma med egna förslag vad ni vill träna på. Jag vet att det är några som är intresserade att träna inför tävling och ni får gärna rida ett valfritt program på lördagen och få feedback på. Ni som inte är intresserad utav att rida ett program får rida en vanlig lektion.

Anmälan och frågor hör ni av Er till Therese: tgliving@hotmail.com eller 0739-43 58 44

Sista anmälningsdag. 27/7 Anmälan gäller först vid betalning (först till kvarn när det gäller platser)

Skojtävling!

Söndagen den 12/8 anordnas en skojtävling på Hvidagården. Grenarna Är valfritt lättklass program, Trail och hoppning. Det är prisutdelning i varje gren. Sen är det även en liten minicup där de tre bästa i de olika grenarna utses.
Max deltagare: 12
Pris: 200kr
Anmälan och frågor hör ni av Er till Therese: tgliving@hotmail.com eller 0739-43 58 44
Sista anmälningsdag. 27/7 Anmälan gäller först vid betalning (först till kvarn när det gäller platser)